Start Dansjaar 2024 – 2025!

Een nieuw dansjaar staat voor de deur! Na onze zomeroptredens gaan we op 13 september 2024 weer van start met onze danslessen.

Wij kijk er naar uit om jullie een fantastisch dansjaar te kunnen bezorgen!


We voorzien opnieuw leuke activiteiten, acties en uiteraard een onvergetelijk gala.  Alle data kan je alvast vinden in onze jaarkalender, noteer deze alvast in je agenda!

 

Ook het komende dansjaar gaan we weer volop voor een uitgebreid aanbod.  Ballet, Moderne dans, Hiphop en vanaf groep 5 kan je aansluiten bij “Girly Class”!  Dit is een overkoepelende term waarin verschillende dansstijlen zoals Jazz, Modern en Hiphop in verwerkt worden maar met de aandacht op girly, commercial, vogue, elegantie, walking en heels.

Op vraag van een ouder hebben we ook het initiatief genomen om kinderen met een beperking de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen via dans.

 

Marijke, Laura, Wolfe, Lisse, Kerenza, Maren en Robin staan weer klaar om jullie de beste dansmoves aan te leren.

 

Inschrijvingen kunnen uitsluitend gebeuren via ledenbeheer.be, alle info vind je hierover vind je op de pagina 'Inschrijvingen'. Inschrijven is mogelijk vanaf 01/08/2024!


We blijven ons verder inzetten op het werven van nieuw leden.  Dus als trouwe danser bij Dansgroep Nele…trommel je vrienden en vriendinnen, neven en nichten, klasgenootjes… op en laat ze kennismaken met Dansgroep Nele!   

We wensen jullie een fantastisch dansjaar!!  Tot binnenkort!